fbpx
skip to Main Content

Trailerforum ApS - Autoriseret Ifor Williams & Variant trailer forhandler Skanderborgvej 8, 8362 Hørning (+45) 86 14 33 00
salg@trailerforum.dk

AUTO- & MASKINTRAILERE

Variant Auto- & Maskintrailere

Trailerforum tilbyder et omfattende sortiment af maskintrailere i en stærk og robust kvalitet. Maskintrailere er lette at montere på varevogn eller personbil, og de maskintrailere vi har på lager, har en lastevne fra små 500 kg op til 3 tons, så du kan få en trailer der kan bære det du forventer at skulle transportere.

Hver trailer har særlige egenskaber og har en totalvægt der går fra 750 kilo til 3.500 kg. Trailerens indvendige mål og lastevne er angivet ved den enkelte trailer, så du kan finde den der passer bedst til dit formål. Maskintrailere fås desuden med meget forskelligt ekstraudstyr i form af presenninger, net-gitter, rampeskuffer, ramper, støtteben o.a. Uanset hvad dine behov for at transportere er, står vi klar til at rådgive og vejlede. Vi kender hver en trailer i det store sortiment.

Hos Trailerforum har vi alt inden for maskintrailere, og vi har båd- og hestetrailere, tiptrailere, køle/frysetrailere, ladtrailere, autotrailere og andre lukkede eller afskærmede trailere, og et stort udvalg af tilbehør og reservedele. Vi sælger både til private og til erhverv, og med 13 års erfaring i påhængskøretøjer står vi klar til at rådgive og vejlede på allerbedste vis. Vores butik ligger i Hørning, der ligger mellem Aarhus og Skanderborg. Du er også velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon og mail. Du er i gode hænder når du køber din maskintrailer hos Trailerforum. Spørg også efter kampagnemodeller og gode tilbud, når vi se

Vælg en Auto- & Maskintrailer herunder der passer bedst til dit kørselsbehov.

FILTRER TRAILERE EFTER MÅL Viser 43 resultater
Totalvægt (kg)
Lasteevne (kg)
Indv. længde (cm)
Indv. bredde (cm)
Antal aksler

Trailer reservedele og udstyr

Når traileren skal serviceres og skader udbedres, er det optimalt at bruge originale reservedele. Det sikrer dig den optimale kvalitet, forlænger din trailers levetid og holder gensalgsværdien oppe, samt du bevarer garanti på traileren.

Få repareret og serviceret din trailer hos Trailerforum.
Ring for tid eller pris.

Close search
Kurv
Back To Top

Vi servicerer alle trailermærker på vores eget værksted & vi laver alle slags forsikringsskader!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Vi holder ferielukket i både butik, værksted og webshop i uge 29 & 30. Webordre bestilt efter den 12/6,
vil først blive afsendt efter den 29/7.
God sommer!

X