fbpx
skip to Main Content

Trailerforum ApS - Autoriseret Ifor Williams & Variant trailer forhandler Skanderborgvej 8, 8362 Hørning (+45) 86 14 33 00
salg@trailerforum.dk

BÅDTRAILERE

Variant Bådtrailere

De enakslede bådtrailere er den billigste løsning af de to, og er beregnet til de mindre både. Vi har bådtrailere til ophaling, der er en perfekt løsning til brug på havnepladser. Vær opmærksom på at denne type bådtrailer kan ikke indregistreres. En enakslet bådtrailer, er en bådtrailer hvor der er et hjulsæt på traileren, hvilket medfører at der selvfølgelig er to hjulsæt på toakslede bådtrailere. Alle vores bådtrailere sorte skærme i slagfast plast, hvilket giver bedre beskyttelse. Der er forskel på hvor meget totalvægten er på traileren, hvilket gør det muligt at finde en bådtrailer, der passer til ens behov.

Vi har desuden bådtrailere med superrullesystem, kano- & kajaktrailere og Jetski/vandscootertrailere. Lygtepladen på alle modellerne kan nemt og hurtigt afmonteres, ved søsætning af båden. Ikke alle modellerne kræver trailerkørekort.

Hos Trailerforum har vi alt fra båd- og hestetrailere, maskintrailere, tiptrailere, køle/frysetrailere til lukkede trailere, ligesom vi har et stort udvalg af tilbehør og reservedele dertil. Vi sælger både til private og til erhverv, og med 13 års erfaring i påhængskøretøjer står vi klar i vores butik i Hørning til at rådgive og vejlede på allerbedste vis, ligesom vi altid er kontaktbare via telefon og mail.

Vælg en bådtrailer herunder der passer bedst til dit kørselsbehov.

FILTRER TRAILERE EFTER MÅL Viser 16 resultater
Totalvægt (kg)
Lasteevne (kg)
Indv. længde (cm)
Indv. bredde (cm)
Antal aksler

Trailer reservedele og udstyr

Når traileren skal serviceres og skader udbedres, er det optimalt at bruge originale reservedele. Det sikrer dig den optimale kvalitet, forlænger din trailers levetid og holder gensalgsværdien oppe, samt du bevarer garanti på traileren.

Få repareret og serviceret din trailer hos Trailerforum.
Ring for tid eller pris.

Close search
Kurv
Back To Top

Vi servicerer alle trailermærker på vores eget værksted & vi laver alle slags forsikringsskader!

X