fbpx
skip to Main Content

Trailerforum ApS - Autoriseret Ifor Williams & Variant trailer forhandler Skanderborgvej 8, 8362 Hørning (+45) 86 14 33 00
salg@trailerforum.dk

TIPTRAILERE

Tiptrailer fra Variant

Skulle det være noget med en trailer, der kan tippe?

En trailer med tip er dén type trailer, som mange danskere drømmer om at eje. Det er en meget populær trailerserie, da traileren er yderst praktisk. På et knips kan den hjælpe os af med affald, grus, eller hvad man ellers kunne transportere på traileren. Det er så enkelt og let, at man blot behøver at tippe traileren, og så er læsset væk.

Tiptrailerne her på vores hjemmeside på trailerforum.dk er både stærke og kompakte. De er gennemførte og robust byggede. Det betyder, at du ved køb af disse vil få en ganske holdbar trailer, som kan køre tusindvis af læs for dig uden problemer.

Trailerne har enten 1, 2 eller 3 aksler. De stærke hydrauliske tip garanterer dig en ekstra høj og brugbar tipvinkel. Desuden er den glatte stålbund en god kombination med den høje tipvinkel. Når du aflæsser din trailer, vil læsset ryge af helt uden problemer.

Men hvordan aflæsser du egentlig med disse trailere?

Du kan både få trailere med elhydraulisk tip, fjernbetjening og batteri. Desuden kan du med nogle af trailerne aflæsse med din smartphone.

Hos Trailerforum har vi alt fra båd- og hestetrailere, maskintrailere, tiptrailere, køle/frysetrailere til lukkede trailere, ligesom vi har et stort udvalg af tilbehør og reservedele dertil. Vi sælger både til private og til erhverv, og med 13 års erfaring i påhængskøretøjer står vi klar i vores butik i Hørning til at rådgive og vejlede på allerbedste vis, ligesom vi altid er kontaktbare via telefon og mail.

Vælg en tiptrailer herunder der passer bedst til dit kørselsbehov.

FILTRER TRAILERE EFTER MÅL Viser 24 resultater
Totalvægt (kg)
Lasteevne (kg)
Indv. længde (cm)
Indv. bredde (cm)
Antal aksler

Trailer reservedele og udstyr

Når traileren skal serviceres og skader udbedres, er det optimalt at bruge originale reservedele. Det sikrer dig den optimale kvalitet, forlænger din trailers levetid og holder gensalgsværdien oppe, samt du bevarer garanti på traileren.

Få repareret og serviceret din trailer hos Trailerforum.
Ring for tid eller pris.

Close search
Kurv
Back To Top

Vi servicerer alle trailermærker på vores eget værksted & vi laver alle slags forsikringsskader!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Vi holder ferielukket i både butik, værksted og webshop i uge 29 & 30. Webordre bestilt efter den 12/6,
vil først blive afsendt efter den 29/7.
God sommer!

X