fbpx
skip to Main Content

Trailerforum ApS - Autoriseret Ifor Williams & Variant trailer forhandler Skanderborgvej 8, 8362 Hørning (+45) 86 14 33 00
salg@trailerforum.dk

AUTORISERET VÆRKSTED
Kontakt Trailerforum
Skanderborgvej 8, 8362 Hørning

AUTORISERET TRAILER VÆRKSTED

Trailerforum ApS er autoriseret forhandler & værksted for Ifor Williams & Variant i Danmark. Vi lagerfører en lang række reservedele, så vi hurtigt kan reparere din trailer. Vi laver også forsikringsskader!

Dit lokale værksted i Hørning

Vores trailer-værksted er beliggende i Hørning på adressen Skanderborgvej 8, og vi har mange tilfredse kunder fra det omkringliggende område, herunder Skanderborg og Aarhus.

TRAILERFORUM REPARERER ALLE MÆRKER TRAILERE PÅ VORES EGET VÆRKSTED

Hos Trailerforum er vi stolte af at tilbyde vores kunder en omfattende trailerreparationsservice på vores eget værksted. Vores erfarne teknikere har ekspertise i at reparere alle mærker af trailere, herunder både ældre og nyere modeller.

Hurtig og effektiv reparation på alle typer af trailere

Uanset hvilken type trailer du ejer, kan du stole på, at vi kan løse eventuelle problemer hurtigt og effektivt. På vores værksted i Hørning tilbyder vi en bred vifte af trailerreparationstjenester til alle typer af trailere. Vi er specialiserede i at reparere de fleste trailere, både hestetrailere, hobbytrailere, tiptrailere, lukkede trailere og en lang række andre trailertyper.

Skade på din trailer? Vi hjælper med forsikringsanmeldelsen

Vi er også specialiserede i at håndtere forsikringsskader. Hvis din trailer er blevet involveret i en ulykke eller er blevet beskadiget på anden vis, vil vores team arbejde sammen med forsikringsselskaberne for at sikre en smidig og effektiv behandling af din skadeanmeldelse.

DINE FORDELE MED ET AUTORISERET TRAILERVÆRKSTED

Som kunde hos Trailerforum får du en række fordele, når du vælger vores autoriserede trailer-værksted i Hørning. Når du vælger at lade os tage hånd om din trailer er du bl.a. sikret:

  • Professionel og kompetent rådgivning
  • Originale reservedele og tilbehør
  • Autoriseret service værksted

Gode priser på trailerreparationer – hold din trailer kørende

Det er ikke så dyrt som man tror – 508,- +moms pr. aksel for et service inkl. bremsevask! Prisen varierer afhængig af antallet af aksler på din trailer. Se vores pristabel nedenfor for at finde den pris, der passer til din trailers behov:

Antal aksler Pris inkl. bremsevask
1 aksel 508,-
2 aksler 1016,-
3 aksler 1524,-
4 aksler 2032,-

Besøg butikken, ring til os på 86 14 33 00, eller send en e-mail til salg@trailerforum.dk. Vi besvarer alle henvendelser i butikkens åbningstid.

Tilbud lige nu!

Få din trailer gjort sikker og sommerklar.
Hvis du opretter dig som kunde og tilmelder dig automatisk serviceindkaldelse én gang om året, kvitterer vi med 10% på værkstedsregningen.

Gælder både første gang du kommer og alle de efterfølgende gange du kommer på vores værksted!

Ring til os eller send en mail med dine oplysninger, så finder vi en tid og opretter dig med rabatten og de årlige serviceindkaldelser.

Bliv ringet op!

JA TAK - RING MIG OP!

Bliv ringet op og lad os hjælpe dig med at blive sikkert kørende med et service eller reparation.

Udfyld formularen her, og bliv ringet op idag!

Close search
Kurv
Back To Top

Gratis fragt ved køb over 1000 kr! *Pakker over 20 kg. sendes ikke
-
Vi servicerer alle trailermærker på vores eget værksted & vi laver alle slags forsikringsskader!
-
Vi holder ferielukket i uge 29 og 30. Webshopordre bestilt efter den 14/7, vil først blive afsendt i uge 31. God sommer!

X