fbpx
skip to Main Content

Trailerforum ApS - Autoriseret Ifor Williams & Variant trailer forhandler Skanderborgvej 8, 8362 Hørning (+45) 86 14 33 00
salg@trailerforum.dk

KASSETRAILER
Praktisk og rummelig lukket trailer

Køb en lukket trailer

En lukket trailer, også kaldet en cargotrailer, er ideel til transport af genstande og gods, der skal beskyttes mod vind og vejr. Den kan samtidig fungere som et opbevaringsrum for gods og genstande efter endt transport eller blot som en fast del af interiøret.

Der er med andre ord mange fordele ved at vælge en lukket trailer, da den både sikrer mod vand og tyveri, mens den også kan bruges til opbevaring. Dette giver mange flere muligheder for transport af forskelligartede typer af gods, og den lukkede trailer er derfor et meget alsidigt og sikkert valg.

Hvad end det er i forbindelse med en privatpersons flytning og opbevaring, eller du vil benytte dig af traileren i professionelt øjemed, kan den anbefales som en solid og pålidelig løsning.

FILTRER TRAILERE EFTER MÅL Viser 32 resultater
Totalvægt (kg)
Lasteevne (kg)
Indv. længde (cm)
Indv. bredde (cm)
Antal aksler

Kassetrailer keypoints

 • Rampe-døre funktion givere mange af- og pålæsnings muligheder
 • Forstærkede rampebeslag så man kan køre maskiner i traileren
 • Dør i fronten
 • 1 eller 2 kraftige aksler
 • Lastskinner i to højder i begge sider for sikker transport

Kassetrailer standardudstyr

 • Paraflex undervogn med parabolske fjedre
 • Rampe-døre funktion
 • Forstærkede rampebeslag
 • Dør i front
 • Indvendigt lys
 • Lastskinner i to højder
 • Heavy duty næsehjul
 • Knott kuglekobling med lås
 • Oliehærdet træbund
 • Reservehjul og beslag
 • Varmgalvaniseret chassis i højstyrkestål

Kassetrailer reservedele og udstyr

Når kassetraileren skal serviceres og skader udbedres, er det optimalt at bruge originale reservedele til din brugte kassetrailer. Det sikrer dig den optimale kvalitet, forlænger din trailers levetid og holder gensalgsværdien oppe, samt du bevarer garanti på traileren.

Køb originale kassetrailer reservedele som:

 • Kassetrailer bremser
 • Kassetrailer næsehjul
 • Kassetrailer træk og kobling
 • Kassetrailer lygter, glas og el
 • Kassetrailer hjul

Fordele ved en lukket trailer

Kassetrailer med rampe og/eller døre

Kassetrailer med rampe og/eller døre

Med en praktisk rampe og døre i én og samme løsning på din kassetrailer, opnår du endnu større fleksibilitet i brugen af traileren. Muligheden i at kunne åbne traileren med en gasdæmper styret bagrampe, gør adgangen let i en lav vinkel, mens muligheden for at kunne åbne traileren med sidehængte døre, giver uforhindret adgang helt frem til åbningen.

Sikker aflåselig kassetrailer
Dette er i særdeleshed en fornuftig løsning, hvis traileren også skal kunne bruges til transport af ting, hvor læsning med en maskine kunne være interessant.

Komfortabel og sikker undervogn

Komfortabel og sikker undervogn

Ifor Williams Trailers har udviklet en særdeles holdbar, sikker og komfortabel undervogn, som fås på alle kassetrailer modellerne. Den patenterede Paraflex undervogn med parabolske fjedre, sørger for en afbalanceret og stabil trailerkørsel. Ifor Williams kassetrailere er designet med sikkerhed for øje.

Lukket trailer med komfort i særklasse
Den unikke og komfortable undervogn, sørger for en behagelig og sikker transport, og giver også en tryghed for transport af alt fra håndværkeres værktøj, over lokale foreningers udstyr, til f.eks. skrøbelige glas og andet pakket i flyttekasser.

Praktisk frontudgang

Praktisk frontudgang

Mange kassetrailere er alle udstyret med en praktisk frontudgang, altså en dør i trailerens fulde højde i fronten. Denne frontudgang er med til at gøre kassetrailere meget anvendelige til flere forskellige formål.

Indretning der passer til dig og dine behov
Alle Ifor Williams kassetrailere leveres som standard med 2 stk. lastskinner i hver side, og herudover kan den indrettes med forskelligt andet ekstraudstyr, som f.eks. surringsøjer, alubund eller teleskopiske tværbomme mm. En kassetrailer der kan tilpasses lige dine behov. Se også vores cargotrailere fra Variant.

IFOR WILLIAMS og VARIANT

Hos Trailerforum forhandler vi de respekterede mærker IFOR WILLIAMS og VARIANT. Vores IFOR WILLIAMS trailere er engelskproducerede kvalitetstrailere, som fås i flere forskellige størrelser. De er i høj grad kendt for deres solide opbygning, som giver en høj pålidelighed og en stor sikkerhed i arbejdet med dem. VARIANT er vores danskproducerede mærke, som ligeledes altid er garant for høj kvalitet, stor diversitet og sikkerheden i top.

Se vores store udvalg af lukkede trailere

Hos Trailerforum har vi altid et stort udvalg af lukkede trailere til alle behov. Vores IFOR WILLIAMS trailere henvender sig i høj grad til entreprenører og håndværkere, der ønsker en lidt større og robust trailer med professionel styrke. Vores trailere fra VARIANT fås i mange forskellige størrelser, hvad end man er privatperson, eller det er til erhverv. De er i lige så høj grad kendt for deres gode holdbarhed og gode funktionalitet. Vi tilbyder desuden at skaffe andre typer af trailere hjem til de kunder, som ønsker dette.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 14 33 00

Close search
Kurv
Back To Top

Vi servicerer alle trailermærker på vores eget værksted & vi laver alle slags forsikringsskader!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Vi holder ferielukket i både butik, værksted og webshop i uge 29 & 30. Webordre bestilt efter den 12/6,
vil først blive afsendt efter den 29/7.
God sommer!

X